
Αν είναι να κάνουμε την αμαρτία ας την κάνουμε τουλάχιστον σωστά!!! Μαγειρεύουμε λοιπόν ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΚΑΒΟΥΡΜΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΓΑ και έχουμε μια πεντανόστιμη καλοκαιρινή πρόταση έτοιμη στο πι και φι που μόνο αδιάφορους δεν θα μας αφήσει! Για τη συνταγή θα χρειαστούμε 120 γρ. βουβαλίσιο καβουρμά (φάρμα κερκίνης) - 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο bio - 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο bio - 2 φρέσκα κρεμμυδάκια bio Δράμας ψιλοκομμένα -2 βιολογικά αυγά- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και ρίχνουμε τον καβουρμά να καβουρδιστεί για 3 λεπτά σε μέτρια φωτιά . Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, ανακατεύουμε και ρίχνουμε τα αυγά. Αφήνουμε τα αυγά μέχρι να πήξει το ασπράδι, αλατοπιπερώνουμε και μετά από 2-3 λεπτά αποσύρουμε από τη φωτιά. Καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου