Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017
ΧΑΒΑΝΕΖΙΚΟ ΡΥΖΙ ΒΙΟ
2κ.σ. λάδι bio - 2 κούπες χορτοφαγικά αλλαντικά σε κυβάκια bio, σοταρισμένα - 2 πράσινα κρεμμυδάκια bio, ψιλοκομμένα - 1 ανανάς bio, σε κύβους - 1 1/3 κούπα χυμός ανανά
1κ.σ. και 1κ.γ. μηλόξιδο bio - 2κ.σ. ζάχαρη ντεμεράρα - 2κ.γ. μουστάρδα bio - 2κ.σ. καλαμποκάλευρο bio- 4 κούπες βρασμένο ρύζι bio, ζεστό. Σωτάρουμε στο λάδι το χορτοφαγικό ζαμπόν, τα κρεμμύδια και τον ανανά για περίπου 5 λεπτά. Βάζουμε στην άκρη. Σε μεγάλο μπολ, αναμειγνύουμε τον χυμό ανανά με το ξίδι, τη ζάχαρη, την μουστάρδα και το καλαμποκάλευρο. Ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε με το μείγμα το περιεχόμενο στο τηγάνι. Μαγειρεύουμε όλα τα υλικά σε μέτρια φωτιά μέχρι να ζεσταθούν καλά και να «δέσουν», για περίπου 5 λεπτά. Ρίχνουμε τη σος που θα δημιουργηθεί πάνω στο αχνιστό, λευκό ρύζι και σερβίρουμε. Καλή όρεξη!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου