Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΒΙΟ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΤΟΦΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
Μαγειρεύουμε πανεύκολη ελαφρυά, καλοκαιρινή συνταγή με Ελληνικές χειροποίητες βιολογικές ταλιατέλες και σάλτσα από Φρέσκο Ιταλικό πέστο βασισμένο σε χειροποίητο τοφού με μοναδικό βασιλικό ligure. 100% βιολογική και vegan συνταγή. Βράζουμε τις ταλιατέλες λίγο "al dente" και μόλις είναι έτοιμες σουρώνουμε και τις περιχύνουμε με το κρεμώδες πέστο τόφου βασιλικού. Προαιρετικά κρατάμε πολύ λίγο νερό από το ζουμί από τις ταλιατέλες και αραιώνουμε λίγο το πέστο για να είναι πιο ρευστό σαν σάλτσα. Γαρνίρουμε με vegan παρμεζάνα green vie και απογειώνουμε τη γεύση.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου