Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΒΙΟ ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΚΡΕΜΑ ΚΑΣΙΟΥΣ

krema kasious

Ταλιατέλες με άσπρη σάλτσα από κρέμα κάσιους. ΥΛΙΚΑ: 1 κρέμα μαγειρικής κάσιους bio 200 ml -  500 γρ. σκούρα μανιτάρια σε φέτες bio - 3 κ.σ. ελαιόλαδο bio - ½ φλιτζ. λιαστές ντομάτες bio κομμένες σε λεπτές λωρίδες - 2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο bio - 2-3 κ.σ. χυμό λεμονιού bio - 2 κ.σ. μηλόξυδο bio - 1 χούφτα μαϊντανό ψιλοκομμένο bio - ½ κ.γ. πιπέρι καγιέν - αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Σε μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια με το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για μερικά λεπτά, προσθέτουμε το σκόρδο, το καγιέν, λίγο νερό (περίπου ½ φλυτζάνι), αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε την κρέμα κάσιους, μαζί με τις λιαστές ντομάτες, τον μαϊντανό, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά ακόμα μέχρι να δέσει η σάλτσα. Δοκιμάζουμε και αν χρειαστεί, προσθέτουμε αλάτι ή χυμό λεμονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου