Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018
ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ ΒΙΟ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
Ξεκινάμε τη βδομάδα μας με απολαυστική bio φρουτοσαλάτα με τα πιο απλά υλικά για όλες τις ώρες!!! Θα χρειαστούμε Φρούτα εποχής bio ( πεπόνι bio, ροδάκινα bio, νεκταρίνια bio, αχλάδι bio, μπανάνες bio, κομμένα σε κυβάκια) σταφύλι σουλτανίνα bio, μύρτιλα φρέσκα ελληνικά bio - 1 γιαούρτι στραγγιστό bio - 1 κ.σ. μέλι ανθέων Ταϋγετου - 1 σφηνάκι από χυμό ροδάκινο bio, ή πορτοκάλι bio, ό,τι θέλουμε. Σε μπολ βάζουμε τα κομένα φρούτα. Προσθέτουμε το μέλι, τον χυμό, ανακατεύουμε, σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και αφήνουμε να δέσουν οι γεύσεις 1 ώρα στο ψυγείο. Παίρνουμε μπολάκια και βάζουμε εναλλάξ φρούτα-γιαούρτι μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας, τέλος ρίχνουμε απάνω το σιροπάκι από τον χυμό και το μέλι.
Θρεπτικότατη φρουτοασαλάτα, χωρίς καθόλου ζάχαρη αλλά γευστικότατη και καλοκαιρινή. Φουλ σε βιταμίνες, φλαβονοειδή, φυτικές ίνες, μεταλλικά στοιχεία, αντιοξειδωτικά από τα φρούτα. Το γιαούρτι που είναι εύπεπτο δρα ευεργετικά στο πεπτικό μας σύστημα, περιέχει προβιοτικά και πολλές βιταμίνες, αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών, βελτιώνει την υγεία μας και χαρίζει ενέργεια και μακροζωία. Όσον αφορά το μέλι, οι ιδιότητές του είναι επίσης ευεργετικές και αμέτρητες, μας χαρίζει ενέργεια και ενισχύει το ανοσοποιητικό μας.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου