ΥΛΙΚΑ:
4-5 μέτριες
πατάτες
6-8 σκελίδες
σκόρδο
¼ ποτ. Κρασιού
ξύδι
1-2 λεμόνια
χυμός
Ελαιόλαδο περίπου
½ ποτ. Κρασιού
Αλάτι
Χτυπάμε το σκόρδο
με το ξύδι στο μπλέντερ, μετά προσθέτουμε τις βρασμένες και ξεφλουδισμένες
πατάτες και συνεχίζουμε να χτυπάμε.Προσθέτουμε σιγά, σιγά το λάδι μέχρι να
πήξει η σκορδαλιά. Προσθέτουμε το λεμόνι και το αλάτι, ξαναχτυπάμε και
σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου