Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΒΙΟ ΓΡΑΝΙΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

ΥΛΙΚΑ:
5 φλιτζάνια καρπούζι bio κομμένο σε κύβους, χωρίς κουκούτσια
1 φλιτζάνι ζάχαρη χρυσή bio
1/2 φλιτζάνι νερό
χυμό από 1/2 λεμόνι bio
Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη σ' ένα κατσαρολάκι μέχρι να γίνουν σιρόπι.Το αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε στο μπλέντερ το σιρόπι με το καρπούζι και το λεμόνι.
Βάζουμε το ζουμί σε μεταλικό σκεύος για παγωτό και τα καταψύχουμε για 3 ώρες. Ανακατεύουμε με κουτάλι, να αφρατέψει και συνεχίζουμε το πάγωμα. Aνακατεύουμε πριν σερβίρουμε. Καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου