112 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί
4 μικρά παντζάρια, βρασμένα και κομμένα σε χοντρά καρέ
Πράσινη σαλάτα επιλογής bio
Για τη βινεγκρέτ μελιού
2 κουταλιές της σούπας βαλσαμικό ξύδι bio
2 κουταλιές της σούπας παρθένο ελαιόλαδο bio
1 κουταλιά της σούπας μέλι
Σε ένα μπολ χτυπήστε το ελαιόλαδο μαζί με το βαλσαμικό ξύδι και το μέλι μέχρι να γίνει ένα απαλό ρευστό μείγμα.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε την πράσινη σαλάτα με τα παντζάρια κομμένα σε χοντρά καρέ, τα καρύδια και το κατσικίσιο τυρί. Ανακατεύετε καλά αλατοπιπερώστε και ραντίστε με τη βινεγκρέτ μελιού.
Το παντζάρι αποτελεί «φάρμακο» της φύσης, που βοηθά εναντίον πολλών παθήσεων και είναι ευεργετικό για την υγεία μας.
4 μικρά παντζάρια, βρασμένα και κομμένα σε χοντρά καρέ
Πράσινη σαλάτα επιλογής bio
Για τη βινεγκρέτ μελιού
2 κουταλιές της σούπας βαλσαμικό ξύδι bio
2 κουταλιές της σούπας παρθένο ελαιόλαδο bio
1 κουταλιά της σούπας μέλι
Σε ένα μπολ χτυπήστε το ελαιόλαδο μαζί με το βαλσαμικό ξύδι και το μέλι μέχρι να γίνει ένα απαλό ρευστό μείγμα.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε την πράσινη σαλάτα με τα παντζάρια κομμένα σε χοντρά καρέ, τα καρύδια και το κατσικίσιο τυρί. Ανακατεύετε καλά αλατοπιπερώστε και ραντίστε με τη βινεγκρέτ μελιού.
Το παντζάρι αποτελεί «φάρμακο» της φύσης, που βοηθά εναντίον πολλών παθήσεων και είναι ευεργετικό για την υγεία μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου