Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΡΥΔΑΣ

Χρησιμοποιείται με βάση 1:1 ως υποκατάστατο ζάχαρ. καθημερινά για κάθε είδους χρήση: Στον καφέ το γάλα,το τσάι, στη ζαχαροπλαστική. Η γεύση θυμίζει καστανή ζάχαρη πιο μεστή υγιεινή με νότες καραμέλας. Έχει υψηλήπεριεκτικότητα σε μέταλλα ιχνοστοιχεία. Πηγή καλίου, μαγνησίου, σιδήρου
ψευδαργύρου. Επίσης βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β6. Περιέχει 16 αμινοξέα!!!
Θρεπτική αξία ανά 100 gr: 

Ενέργεια 1597kj/376 kcal, 
Υδατάνθρακες 91,9 g
Πρωτεϊνη 1,2 g,

Λιπαρά 0,1 g,
Ίνες 1,3 g, 
Νάτριο  0,2 g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου