Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΜΟΥΣΛΙ ΜΕ GOJI BERRY



Τα ξερά Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) προστίθενται συχνά σε ρύζι, μούσλι, γιαούρτι, κλπ.

 Οι καρποί γκότζι είναι πηγές αντιοξειδωτικών. Περιέχουν βήτα-Καροτίνη, βιταμίνη C, βιταμίνη Β1 και Β2, καθώς και μια σειρά άλλων βιταμινών, μεταλλικά στοιχεία, αντιοξειδωτικά και αμινοξέα. Το Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) περιέχει πολλούς υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λιπαρά και διατροφικές ίνες απαραίτητα για το σώμα. Περιέχει διάφορες φυτοστερόλες, όπως την αντιφλεγμονώδη Β-σιτοστερόλη, η οποία περιορίζει την απορρόφηση της χοληστερόλης και συμβάλλει στη σεξουαλική ευρωστία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου