Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
4 σκελίδες σκόρδο, 
1 λεμόνι, αλάτι, πιπέρι
1 κιλό φρέσκια φασολάκια
1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
 

Αφού έχουμε καθαρίσει τα φασολάκια τα βράζουμε περίπου για 12 λεπτά. Σοτάρουμε τις σκελίδες στο λάδι μέχρι να μαυρίσουν. τις βγάζουμε και τις πετάμε. Μ’ αυτόν τον τρόπο το λάδι παίρνει το άρωμα του σκόρδου. Ρίχνουμε μέσα τα φασολάκια και τα σοτάρουμε ανακατεύοντας. Όταν γυαλίσουν σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και τα σερβίρουμε σε βαθιά σαλατιέρα ζεστά μαζί με τη ψιλοκομμένη ντομάτα. Καλή όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου