Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΑΛΑΤΑ

 
Μανιτάρια λευκά bio
Πάπρικα γλυκιά
Αλάτι, Πιπέρι
1 ποτήρι κρασί λευκό
Μαϊντανό bio
Ελαιόλαδο bio
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια σκουπίζοντας τα μ’ ένα βαμβακερό πανί. Βάζουμε όλα τα μανιτάρια σ΄ένα μεγάλο τηγάνι και τα τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο. Αλατίζουμε και ρίχνουμε το κρασί. Αφήνουμε τα μανιτάρια να βράσουν μέσα στο κρασί.
Όταν εξατμιστεί σχεδόν το κρασί ρίχνουμε το πιπέρι την πάπρικα.
Προσθέτουμε και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και μετά από λίγη ώρα σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου