Εύκολο, γρήγορο γλυκό και κυρίως χωρίς θερμίδες! Υλικά: 400 γραμ. γιαούρτι BIO- 120 γραμ. bran flakes ολικής άλεσης ΒΙΟ - 80 γραμ. κουβερτούρα ΒΙΟ VIVANI - 50 γραμ. μέλι Ταϋγετου Πεύκου ή ανθόμελο/πορτοκαλιάς - 30 γραμ. σταφίδες μαύρη BIO - 30 γραμ. καρύδια BIO. Προετοιμασία: Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε τα δημητριακά και ανακατεύουμε μέχρι να μαλακώσουν όλα με την λιωμένη κουβερτούρα. Τα βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα. Στο μεταξύ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το μέλι με σύρμα μέχρι να γίνουν ομοιογενές μείγμα. Βγάζουμε τα δημητριακά από το ψυγείο που έχουν πλέον σοκολατένια επικάλυψη. Μοιράζουμε σε 4 μπολάκια τα υλικά μας με την εξής σειρά: δημητριακά, γιαούρτι και από πάνω προσθέτουμε τα καρύδια καρύδια και σταφίδες. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε και με γιαούρτι λιγότερων λιπαρών. Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου