Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ ΜΕ ΑΡΑΚΑ

ΥΛΙΚΑ
• 8-10 αγκινάρες καθαρισμένες φρέσκιες
• 1/2 κιλό αρακάς
• 2 καρότα
• 4 μέτριες πατάτες καθαρισμένες και κομμένες στα 4
• χυμό ενός λεμονιού
• 1 μικρό ματσάκι άνηθο
• 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
• λάδι, αλάτι, πιπέρι
Σοτάρουμε το κρεμμυδάκι και τα καρότα στο λάδι και το κρεμμύδι προσθέτουμε τις αγκινάρες, τις πατάτες και τον αρακά.Προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό, αλάτι, πιπέρι, το χυμό λεμόνι και τον άνηθο ψιλοκομμένο. Βράζουμε έως ότου να ψηθούν τα λαχανικά μας Το φαγητό μας είναι έτοιμο. Αν θέλουμε περιχύνουμε με αυγολέμενο.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου