Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΣΑΛΑΤΑ OMEGA 3 ME DRESSING ΚΑΝΝΑΒΕΛΑΙΟΥ

YΛΙΚΑ 
ΜΑΡΟΥΛΙ, ΑΝΤΙΔΙ και ότι άλλο bio λαχανικό σας αρέσει
2 ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ, 1 ΚΑΡΟΤΟ
150 ΓΡ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΨΗΤΑ
2 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙ ΙΜΑΛΑΪΩΝ, ΠΙΠΕΡΙ ΤΡΙΜ. ΜΑΥΡΟ,
60 ΓΡ. ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΥΧΑ
Ι ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΣΙΡΟΠΙ ΣΦΕΝΔΑΜΟΥ
 

ΓΙΑ ΤΟ DRESSING
I ΛΕΜΟΝΙ, 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ BIO
2 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΝΝΑΒΕΛΑΙΟ
2 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ, 1 ΚΟΥΤΑΛ. ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ ΙΜΑΛΑΪΩΝ ΨΙΛΟ
 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Κόβουμε τα λαχανικά σε κομμάτια και προσθέτουμε τα σωταρισμένα μανιτάρια και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι. Καραμελώνουμε τα αμύγδαλα με το σιρόπι σφενδάμου και αλάτι και τα προσθέτουμε πάνω στα λαχανικά.

Μετά φτιάχνουμε το dressing. Τρίβουμε μισό πορτοκάλι παίρνουμε το ξύσμα και το ανακατεύουμε στο χυμό πορτοκαλιού, χυμό λεμονιού, το κανναβέλαιο, το ελαιόλαδο, λίγη μουστάρδα και το σιρόπι σφενδάμου, το αλάτι και το πιπέρι. Περιχύνουμε τη σαλάτα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου