Πως μαγειρεύουμε τα τέλεια λαδερά φασολάκια? Καταρχήν διαλέγουμε την καλύτερη ποιότητα υλικών. Εν συνεχεία, τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο πρώτα τα φασολάκια (κομμένα-καθαρισμένα-κτλ)
και μετά το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμε ψιλοκομμένες ντομάτες και
κατεβάζουμε τη φωτιά. Επίσης ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ένα μπαστούνι κανέλλα. Αφού σιγοβράσουν για κανα δεκάλεπτο, ρίχνουμε και μερικές πατάτες
(καθαρισμένες-κομμένες), τις σκεπάζουμε με νερό, ρίχνουμε και άλλο ένα
φλυτζάνι ελαιόλαδο. Το αφήνουμε στην ησυχία του και σε χαμηλή φωτιά
μέχρι να εξατμιστεί το περισσότερο νερό και να κάνει μια πλούσια σάλτσα
και να γίνουν οι πατάτες μαλακές και πεντανόστιμες. Καλή σας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου