Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018
Τοστ με φρούτα bio και γιαούρτι σόγιας
Φτιάχνουμε "διαφορετικά" θρεπτικά τοστ με γιαουρτάκια σόγιας ή ταχίνι ολικής αλέσεως και φρέσκα βιολογικά φρούτα που θα τα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι και μπορούν να φαγωθούν σαν πρωϊνό ή να γίνει ένα τέλειο κολατσιό και για το σχολείο.
Υλικά: 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης για τοστ bio - 1 κουταλιά γλυκού ταχίνι bio ή ταχίνι με κακάο bio ή γιουρτάκια σόγιας vegan sojade - φράουλες bio - ακτινίδια bio - μπανάνες bio - τριμμένο καρύδι bio ή αμύγδαλο bio. Αλείφουμε με το ταχίνι τη φέτα. Βάζουμε μέσα τα φρούτα και το τριμμένο καρύδι και το ψήνουμε. Aπο κει και πέρα αυτοσχεδιάζουμε και προσθέτουμε μέλι, μαρμελάδα bio, αλειμμένα σε ψωμί ολικής με λίγες σταφίδες BIO και κανέλα! Νόστιμες θρεπτικές γεύσεις!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου