Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΜΕΛΙ ΤΑΧΙΝΙ

MPARES-TAXINI-MELI


200 γρ. νιφάδες βρώμης (κουάκερ) ΒΙΟ - 150 γρ. διάφορα ξερά φρούτα ΒΙΟ (βερίκοκα, σύκα, δαμάσκηνα) ψιλοκομμένα - 50 γρ. αμύγδαλα ΒΙΟ - 100 γρ. ταχίνι - 100 γρ. μέλι θυμαρίσιο. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150° C. Aπλώνουμε τη βρώμη και τα αμύγδαλα σε ένα μικρό ταψί και καβουρδίζουμε για 15 λεπτά. Αδειάζουμε σε μπολ και τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ρηχό ταψί και αδειάζουμε το μείγμα. Το ανοίγουμε με τα χέρια σε ένα ισόπαχο παραλληλόγραμμο 20x30 εκ. Κόβουμε σε κομμάτια και το διατηρούμε στο ψυγείο. Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου