Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΝΙΦΑΔΕΣ ΣΙΚΑΛΗΣ

Οι νιφάδες σίκαλης είναι πλούσιες σε μαγνήσιο και ασβέστιο.100γρ. μικρών σπόρων σίκαλης παρέχουν όσο ασβέστιο δίνουν 2 ποτήρια γάλα. 
Βραστές σε γάλα με μέλι και κανέλα μπορούν να αποτελέσουν ένα πλούσιο σε ενέργεια πρωινό ή ένα γευστικό γλυκό επιδόρπιο. 
Είναι πλούσια πηγή ιχνοστοιχείων και ιδιαίτερα του σελήνιου, ενός αντιοξειδωτικού που προστατεύει το αγγειακό σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου