Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΓΛΥΚΟΣ ΒΙΟ

τραχανας

ΥΛΙΚΑ: 1 φλ. τσαγιού ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΓΛΥΚΟΣ ΒΙΟ - 5 φλ. νερό - 150 τυρί φέτα ή κατσικίσιο bio - 1/2 φλ. ελαιόλαδο bio - αλάτι - πιππέρι - μπούκοβο γλυκό. Βράζουμε το νερό και μόλις βράσει, προσθέτουμε τον τραχανά, το ελαιόλαδο και αλάτι και ανακατεύουμε συνεχώς για να μην κολλήσει στο κάτω μέρος της κατσαρόλας. Κόβουμε τη φέτα σε κυβάκια, την προσθέτουμε στον τραχανά και ανακατεύουμε συνεχώς για να γίνει ομογενές το μείγμα. Βράζουμε περίπου 15 λεπτά μέχρι η σούπα μας να χυλώσει. Καλή σας όρεξη!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου