Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

TONOSALATA

1 πακέτο Βίδες λαχανικών bio - 1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι bio - 1 σκελ. σκόρδο bio - ψιλοκομμένο bio μαϊντανό- 500 ml κρέμα μαγειρικής αμυγδάλου- 2 τμχ. τόνο φιλέτο σε bio λάδι - αλάτι-πιπέρι-4 κ.σ ελαιόλαδο bio - μερικά μανιτάρια σκούρα bio. Βράζουμε τις βίδες, σουρώνουμε και ανακατεύουμε με λίγο ελαιόλαδο να μην κολλήσουν. Σωτάρουμε ελαφρώς στο ελαιόλαδο,το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μανιτάρια. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε αλάτι- πιπέρι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, το φιλέτο τόνου που το έχουμε κόψει κομμάτια. Ανακατεύουμε για 1 -2 λεπτά και τέλος προσθέτουμε την κρέμα μαγειρικής. Μόλις η κρέμα βράσει προσθέτουμε σταδιακά τις βίδες, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να δέσουν όλα μαζί. Καλή σας όρεξη!


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου