3 μελιτζάνες bio
1 κούπα σάλτσα ντομάτας bio
φρεκοτριμμένο πιπέρι
1 χούφτα μαϊντανο ψιλοκομμένο bio
200 γρ. φέτα τριμμένη σε μεγάλα κομμάτια bio
Καθαρίζουμε, κόβουμε σε φέτες τις μελιτζάνες κατά μήκος, τις αφήνουμε να ξεπικρίσουν σε ένα λεκανάκι με νερό, τις στραγγίζουμε και τις τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο.
Τις στραγγίζουμε και κατόπιν παίρνουμε μια μια τις φέτες προσθέτουμε λίγο σάλτσα, λίγο από τη φέτα, λίγο μαϊντανό και τυλίγουμε. Τις στρώνουμε σε πυρέξ, βάζουμε και λίγο σάλτσα από πάνω και ψήνουμε μέχρι να λιώσει η φέτα στους 180-200 βαθμ.
TIPS: Για πιο υγεινό γεύμα μπορούμε να μην τηγανίσουμε τις μελιτζάνες αλλά να τις περιχύσουμε με λάδι και να τις ψήσουμε στο φούρνο λίγο μέχρι να μαραθούν.
1 κούπα σάλτσα ντομάτας bio
φρεκοτριμμένο πιπέρι
1 χούφτα μαϊντανο ψιλοκομμένο bio
200 γρ. φέτα τριμμένη σε μεγάλα κομμάτια bio
Καθαρίζουμε, κόβουμε σε φέτες τις μελιτζάνες κατά μήκος, τις αφήνουμε να ξεπικρίσουν σε ένα λεκανάκι με νερό, τις στραγγίζουμε και τις τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο.
Τις στραγγίζουμε και κατόπιν παίρνουμε μια μια τις φέτες προσθέτουμε λίγο σάλτσα, λίγο από τη φέτα, λίγο μαϊντανό και τυλίγουμε. Τις στρώνουμε σε πυρέξ, βάζουμε και λίγο σάλτσα από πάνω και ψήνουμε μέχρι να λιώσει η φέτα στους 180-200 βαθμ.
TIPS: Για πιο υγεινό γεύμα μπορούμε να μην τηγανίσουμε τις μελιτζάνες αλλά να τις περιχύσουμε με λάδι και να τις ψήσουμε στο φούρνο λίγο μέχρι να μαραθούν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου