1,5 - 2 κιλά πατάτες
1/2 κούπα ολόκληρους κόκκους μουστάρδας
4 κουταλιές ελαιόλαδο:
Χυμό λεμονιού 1/2 από λεμόνι
Ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
3 σκελίδες τριμμένο σκόρδο
1 κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι Αλάτι
1/2 κούπα ολόκληρους κόκκους μουστάρδας
4 κουταλιές ελαιόλαδο:
Χυμό λεμονιού 1/2 από λεμόνι
Ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
3 σκελίδες τριμμένο σκόρδο
1 κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι Αλάτι
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 210
βαθμούς. Πλένετε καλά τις πατάτες και τις κόβετε στη μέση (δεν τις
ξεφλουδίζετε). Ανακατεύετε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μπολ και προσθέτετε τις πατάτες.
Ανακατεύετε καλά και αδειάζετε τις πατάτες σε λαδωμένο ταψί.
Ψήνετε τις πατάτες στο φούρνο, για 40 περίπου λεπτά. Τις σερβίρετε ζεστές.
Ψήνετε τις πατάτες στο φούρνο, για 40 περίπου λεπτά. Τις σερβίρετε ζεστές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου