Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΑΣΙΝΗ ΒΙΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΗΛΟ

Mερικά φύλλα: Μαρούλι bio, Σπανάκι bio, Ρόκα bio, Λόλα bio κ.α.
1 μήλο bio
40 gr καρύδια bio
λίγο ρόδι bio
Για της ντρέσινγκ
½ φλυτζάνι ελαιόλαδο bio
2 κουτ. σούπας ξύδι μπαλσάμικο bio
1 κουτ. γλυκού μουστάρδα bio
1 κουτ. γλυκού μέλι bio
λίγο αλάτι

Κόβουμε τα πράσινα σε μεγαλούτσικα κομμάτια αφού τα έχουμε πλύνει πολύ καλά. Κόβουμε το μήλο σε κυβάκια με τη φλούδα του και το βάζουμε σε λίγο νερό με χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσει.
Χτυπάμε στο μπλέντερ ή στο χέρι όλα τα υλικά του ντρέσινγκ. Σ’ένα μπωλ ανακατεύουμε τις πράσινες σαλάτες, το μήλο και την καρυδόψιχα. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ. Γαρνίρουμε με λίγα σποράκια ρόδι. Καλή όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου