Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ

sparaggiaSalad

Για τη σαλάτα θα χρειαστούμε: 20 Σπαράγγια bio - 1 και μισή κούπα φρέσκες bio φράουλες - Χυμό από 1 λεμόνι bio - 2 κούπες ρόκα bio - 2 φετούλες πορτοκάλι - 2 κουταλιές σούπας παρμεζάνα bio - 1 κουτ. θυμάρι - αλάτι, πιππέρι.  Για τη βινεγκρέτ θα χρειαστούμε: 100ml βαλσάμικο bio - 100 ml ελαιόλαδο bio - μαρμελάδα κεράσι χωρίς ζάχαρη bio. Αφού έχουμε καθαρίσει και κόψει τα σπαράγγια τα βράζουμε 2-3 λεπτά τα βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν. Σε μπωλ τοποθετούμε τα σπαράγγια και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά σε μικρά κομματάκια. Από πάνω προσθέτουμε τη βινεγκρέτ που την έχουμε χτυπήσει με το χέρι και τέλος βάζουμε την παρμεζάνα. Αν θέλετε για να την κάνετε ακόμα πιο γευστική βάλτε μεγάλα κομμάτια ψημένο τυρί της αρεσκείας σας. Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου