Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΒΙΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ VEGAN

SPRING ROLLS

300 γρ. τόφου σόγιας φυσικό - 5 κ.σ. ελαιόλαδο bio 1 - 1/2 κ.σ. ξύδι bio - 2 κ.γ. μουστάρδα ντιζόν bio - 1 κ.γ. σιρόπι αγαύης ή σφενδάμου λίγο αλάτι - πιππέρι. Εκτέλεση:
Αφήστε το τοφού να του φύγει η υγρασία. Το βάζουμε στο μπλέντερ με όλα τα υπόλοιπα υλικά κ τα χτυπάμε ώσπου να ομογενοποιηθούν καλά. Μεταφέρουμε σε γυάλινο βαζάκι κ συνοδεύουμε τα τα vegan spring rolls και ότι άλλο θέλουμε. Καλή σας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου