300 γρ.
τόφου σόγιας φυσικό - 5 κ.σ.
ελαιόλαδο bio 1 - 1/2 κ.σ.
ξύδι bio - 2 κ.γ.
μουστάρδα ντιζόν bio - 1 κ.γ.
σιρόπι αγαύης ή
σφενδάμου λίγο
αλάτι -
πιππέρι. Εκτέλεση:Αφήστε το τοφού να του φύγει η υγρασία. Το βάζουμε στο μπλέντερ με όλα τα υπόλοιπα υλικά κ τα χτυπάμε ώσπου να ομογενοποιηθούν καλά. Μεταφέρουμε σε γυάλινο βαζάκι κ συνοδεύουμε τα τα vegan spring rolls και ότι άλλο θέλουμε. Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου