Τετάρτη 25 Απριλίου 2018
ΣΑΛΑΤΑ ΒΙΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ CRANBERY KAI ΣΩΣ ΤΑΧΙΝΙΟΥ
Φτιάχνουμε νόστιμη δροσερή βιολογική σαλάτα εποχής με αβοκάντο, κράνμπερυ και σως από ταχίνι και μέλι! Θα χρειαστούμε μερικά φύλλα από Σπανάκι Bio - από Ρόκα bio - Ντοματίνια Ρομαλίνα - Λίγο Κρεμμύδι Κόκκινο bio - Φιλέτο από πορτοκάλι bio - αβοκάντο bio - λίγο καρύδια bio - κράνμπερυ αποξηραμένο BIO. Για τη ΣΩΣ: 2 κουτ. σούπας ταχίνι bio - 1 κουτ. σούπας μουστάρδα bio - 1 κουτ. σούπας μέλι- λίγο χυμό από φρέσκο λεμόνι bio - λίγο ελαιόλαδο bio αλάτι- πιππέρι μαύρο τριμ.- λίγο σκόρδο σκόνη γκρανουλέ. Αναμειγνύετε όλα τα υλικά μαζί και ρίχνετε τη σως πάνω στη σαλάτα. Καλή σας όρεξη!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου