Τετάρτη 25 Απριλίου 2018
ΒΙΟ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ RICOTTA ΒΟΥΒΑΛΙΝΗ & ΦΡΑΟΥΛΕΣ
Υλικά για τη σαλάτα: Βουβαλινή ricotta, μαρούλι lola rosso, φύλλο από σπανάκι bio, φράουλες bio, λίγα καρύδια bio. Βινεγκρέτ: πολτοποιημένες φράουλες, Ελαιόλαδο bio, λίγο βαλσάμικο bio, λίγο λεμονοπίπερο, αλάτι.
Κόψε το σπανάκι και το μαρούλι σε μεγάλα κομμάτια και βάλτο σαν βάση. Κόψε τα φράουλες φιλέτο στα δύο και άπλωσε πάνω στο μαρούλι. Πρόσθεσε χοντροκομμένα καρύδια. Βάλε τη ricotta πάνω στο μαρούλι και άπλωσε τη βινεγκρέτ σε όλο το πιάτο. Τοποθέτησε μερικές φράουλες και καρύδια στη ricotta για decor και γεύση και καλή σου όρεξη! Εντυπωσιακή πεντανόστιμη σαλάτα!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου