Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΠΕΝΝΕΣ ΝΤΙΝΚΕΛ ΟΛΙΚΗΣ ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ

ΠΕΝΝΕΣ ΝΤΙΝΚΕΛ ΟΛΙΚΗΣ.
Συστατικά: αλεύρι ολικής άλεσης ντίνκελ βιολογικής καλλιέργειας, νερό. To σιτάρι  ντίνκελ είναι πιο εύπεπτο και έχει σχεδόν 25% περισσότερες πρωτεϊνες από το κοινό σιτάρι. Η περιεκτικότητα του σε συνολική πρωτεΐνη, είναι από 10% έως 25% μεγαλύτερη από τις κοινές ποικιλίες σιταριού. Είναι μια θαυμάσια πηγών ινών, περιέχει μεγαλύτερο ποσοστό σιδήρου, μαγνησίου, ψευδαργύρου, βιταμινών Β1, Β2 και ωφέλιμων λιπαρών οξέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου