Το γάλα αμυγδάλου είναι ένα αγνό ρόφημα με πολλά θρεπτικά συστατικά και αποτελεί μια σημαντική πηγή ασβεστίου. Είναι ότι πρέπει για όσους έχουν αλλεργίες στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος. Μπορούμε λοιπόν να το προσφέρουμε στα παιδιά -ιδιαίτερα αν αυτά αντιμετωπίζουν διατροφικές ευαισθησίες ή ψευδοαλλεργίες, ομοίως είναι κατάλληλο και για τη μητέρα που θηλάζει και χρειάζεται κόψει τα γαλακτοκομικά από τη διατροφή της. Περιέχει λιγότερο κορεσμένο λίπος από το γάλα της αγελάδας, δεν περιέχει λακτόζη -ότι καλύτερο για τα άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη-, δεν περιέχει γλουτένη, δεν περιέχει χοληστερίνη, με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεϊνών.
Το μούσλι προέρχεται από την Ελβετική λέξη mus που σημαίνει «μείγμα» και είναι το δημοφιλέστερο πρωινό στον κόσμο με βάση τις νιφάδες βρώμης, τα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς.Ο συνδυασμός μοναδικός.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου