Έρευνες έχουν
δείξει ότι άτομα που καταναλώνουν καφέ φίλτρου έχουν χαμηλότερα επίπεδα
χοληστερόλης αλλά και τριγλυκεριδίων σε σχέση με όσους πίνουν καφέ που δεν
παράγεται με φίλτρο. Μερικοί ερευνητές το αποδίδουν στο γεγονός ότι το φίλτρο
συγκρατεί κάποιες “ένοχες” ουσίες του καφέ.
Αν πάλι Αντικαταστήσουμε
το “συμβατικό” καφέ με βιολογικό παίρνουμε 40% περισσότερες αντιοξειδωτικές ουσίες.
Οι κόκκοι
βιολογικού καφέ φίλτρου RAPUNZEL
που χρησιμοποιούνται είναι ποικιλία Arabica, γνωστή για το υπέροχο άρωμα και τη
πλούσια γεύση. Οι φυτείες βρίσκονται στα υψίπεδα του Περού και υπάγονται στο
πρόγραμμα ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ της Rapunzel που επιβάλλει τη βιολογική γεωργία και
εξασφαλίζει δίκαιη αμοιβή για τους παραγωγούς και βελτίωση των συνθηκών ζωής
των κοινοτήτων τους.
Η συλλογή των κόκκων γίνεται με το χέρι και το καβούρντισμα πραγματοποιείται σε μικρές παρτίδες, δίνοντας αυτό το υπέροχο άρωμα.
Η συλλογή των κόκκων γίνεται με το χέρι και το καβούρντισμα πραγματοποιείται σε μικρές παρτίδες, δίνοντας αυτό το υπέροχο άρωμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου