Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΚΑΦΕΣ ΦΙΛΤΡΟΥ

Έρευνες έχουν δείξει ότι το φίλτρο συγκρατεί κάποιες “ένοχες” ουσίες του καφέ γι' αυτό
άτομα που καταναλώνουν καφέ φίλτρου έχουν χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης αλλά και τριγλυκεριδίων σε σχέση με όσους πίνουν καφέ που δεν παράγεται με φίλτρο.


Αντικαταστήστε το “συμβατικό” καφέ με βιολογικό. Μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβός, αλλά περιέχει  μέχρι και κατά 40% περισσότερες αντιοξειδωτικές ουσίες.

Σε λογικές ποσότητες, ο καφές βελτιώνει τις πνευματικές ικανότητες, καθώς προκαλεί εγρήγορση και μείωση της ανίας. Ο βασικός λόγος είναι ότι καφές περιέχει καφεΐνη, ένα αλκαλοειδές που δρα ως τονωτικό. Για αυτό το λόγο ο καφές συνήθως καταναλώνεται πρωινές ώρες ή κατά τη διάρκεια της εργασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου