Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΝΤΙΝΚΕΛ

To σιτάρι  ντίνκελ είναι πιο εύπεπτο και έχει σχεδόν 25% περισσότερες πρωτεϊνες από το κοινό σιτάρι. Η περιεκτικότητα του σε συνολική πρωτεΐνη, είναι από 10% έως 25% μεγαλύτερη από τις κοινές ποικιλίες σιταριού. Είναι μια θαυμάσια πηγών ινών, περιέχει μεγαλύτερο ποσοστό σιδήρου, μαγνησίου, ψευδαργύρου, βιταμινών Β1, Β2 και ωφέλιμων λιπαρών οξέων.
Είναι Τύπος Σταριού υψηλής διατροφικής αξίας με πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη γι αυτό είναι ιδανικό για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου