Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017
ΨΩΜΑΚΙΑ ΤΥΡΙΟΥ ΒΙΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
YΛΙΚΑ: 1 κεσεδάκι γιαούρτι bio - 1 φλιτζάνι σησαμέλαιο bio - 2 αυγά bio - 1 κουτ. σούπας αλάτι Ιμαλαϊων ψιλό - 500 γρ. αλεύρι καλαμποκιού - 250 γρ. φέτα θρυμματισμένη bio
Προετοιμασία: Σε μπολ ρίχνουμε τα αυγά και τα χτυπάτε καλά, προσθέτετε το γιαούρτι, το αλάτι, τη φέτα, το λάδι και το αλεύρι. Ανακατεύετε καλά. Πλάθετε τα ψωμάκια σε μπαλάκια και τα απλώνετε με απόσταση στο ταψί στο οποίο έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. Ψήνετε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 180º C για 20'.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου