Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017
ΑΣΠΡΗ ΣΑΛΤΣΑ VEGAN ME ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
1 κούπα κρέμα μαγειρικής καρύδας χωρίς γλουτένη bio
1/2 κούπα φυτική μαργαρίνη bio
2 κ.σ. λευκό κρασί
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη bio
3 κ.σ. άμυλο λακαμποκιού διαλυμένο σε λίγο κρύο νερό
2 πρέζες μοσχοκάρυδο
1 πακέτο λιγκουίνι καλαμποκιού ρυζιού - 1/2 - 1 κ.γ. βασιλικό
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε την μαργαρίνη και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι και τον βασιλικό. Ανακατεύουμε συνέχεια σε μέτρια με χαμηλή φωτιά και μόλις πάει να πάρει βράση ρίχνουμε το κορν φλάουρ ανακατεύοντας συνέχεια. Όταν η σάλτσα πήξει, κατεβάζουμε από την φωτιά. Προσθέτουμε τον βασιλικό κι ότι άλλο αρωματικό θέλουμε. Ρίχνουμε την σάλτσα στα μακαρόνια και ανακατεύουμε να πάει παντού. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου