Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017
COOKIES BIO ME ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΡΥΔΑΣ
1 ώριμη μπανάνα ΒΙΟ περίπου 200 γρ. - 67 ml γάλα αμυγδάλου bio- 45 γρ. χαρουπάλευρο bio - 15 γρ. ταχίνι bio Ελληνικό - 100 γρ. ζάχαρη καρύδας bio - 50 γρ. ινδική καρύδα bio - 12 γρ. άμυλο ταπιόκας bio. Προετοιμασία: Χτυπάμε όλα τα υλικά στο multi μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και ρίχνουμε το μείγμαμε ένα κουτάλι της σούπας.Ψήνουμε τα cookies στον φούρνο, στους 170 βαθμούς, για 12-15 λεπτά ή μέχρι να ξεκολλούν από το χαρτί. Καλή επιτυχία
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου