Υλικά
1/4 κούπας ξίδι, 3κ.σ. μουστάρδα πικάντικη, 3 σκελίδες σκόρδο πολτός, χυμός από 1 και 1/2 lime, 1/2 κούπα καστανή ζάχαρη, 1 1/2 κ.γ. αλάτι, τριμμένο μαύρο πιπέρι, 6κ.σ.ελαιόλαδο.
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ αναμείξτε το ξίδι, τη μουστάρδα, το σκόρδο, το lime, το λεμόνι, τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέστε το ελαιόλαδο και χτυπήστε τα όλα μαζί καλά με σύρμα. Βάλτε στο κρέας το μείγμα, καλύψτε το μπολ με μεμβράνη και αφήστε το να μαριναριστεί όλο το βράδυ.3. Σερβίρεται ιδανικά με πράσινη σαλάτα.
1/4 κούπας ξίδι, 3κ.σ. μουστάρδα πικάντικη, 3 σκελίδες σκόρδο πολτός, χυμός από 1 και 1/2 lime, 1/2 κούπα καστανή ζάχαρη, 1 1/2 κ.γ. αλάτι, τριμμένο μαύρο πιπέρι, 6κ.σ.ελαιόλαδο.
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ αναμείξτε το ξίδι, τη μουστάρδα, το σκόρδο, το lime, το λεμόνι, τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέστε το ελαιόλαδο και χτυπήστε τα όλα μαζί καλά με σύρμα. Βάλτε στο κρέας το μείγμα, καλύψτε το μπολ με μεμβράνη και αφήστε το να μαριναριστεί όλο το βράδυ.3. Σερβίρεται ιδανικά με πράσινη σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου