ΥΛΙΚΑ
Μισό ματσάκι ρόκα χοντροκομμένη
10 ντοματίνια τσέρι μαύρο, κίτρινο κομμένα στην μέση
2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι
Παρμεζάνα
Αλάτι Πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι βαλσαμικό
Μισό ματσάκι ρόκα χοντροκομμένη
10 ντοματίνια τσέρι μαύρο, κίτρινο κομμένα στην μέση
2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι
Παρμεζάνα
Αλάτι Πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι βαλσαμικό
Εκτέλεση
Σε μία
σαλατιέρα ρίχνουμε την ρόκα με την παρμεζάνα αλατοπιπερώνουμε και
ανακατεύουμε. Από πάνω ρίχνουμε την τριμένη παρμεζάνα και το κουκουνάρι και την
βινεγκρέτ που έχουμε κάνει χτυπώντας το ελαιόλαδο και το βαλσαμικό ξύδι σε ένα
σέικερ ή σε ένα ποτήρι με ένα κουταλάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου