ΥΛΙΚΑ
1 κιλό σπανάκι
200-250 γρ. λιαστή τομάτα
κουκουνάρι 100-150 γρ.
λίγα καρύδια
βαλσάμικο
αλάτι ιμαλαϊων ψιλό,
λίγο ελαιόλαδο
τριμμένη παρμεζάνα
ΠΑΡΑΚΕΥΗ: Παίρνουμε το σπανάκι το καθαρίζουμε, το πλένουμε και το κόβουμε μεγάλα κομμάτια. Προσθέτουμε τη τομάτα, το κουκουνάρι, τα καρύδια. Αλατίζουμε και περιχύνουμε με λάδι και βαλσάμικο. Από πάνω τρίβουμε την παρμεζάνα. Καλή επιτυχία!!!
1 κιλό σπανάκι
200-250 γρ. λιαστή τομάτα
κουκουνάρι 100-150 γρ.
λίγα καρύδια
βαλσάμικο
αλάτι ιμαλαϊων ψιλό,
λίγο ελαιόλαδο
τριμμένη παρμεζάνα
ΠΑΡΑΚΕΥΗ: Παίρνουμε το σπανάκι το καθαρίζουμε, το πλένουμε και το κόβουμε μεγάλα κομμάτια. Προσθέτουμε τη τομάτα, το κουκουνάρι, τα καρύδια. Αλατίζουμε και περιχύνουμε με λάδι και βαλσάμικο. Από πάνω τρίβουμε την παρμεζάνα. Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου