Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΑΜΥΓΔΑΛΟΒΟΥΤΥΡΟ ΛΕΥΚΟ

Ιδανικό επάλειμα για το ψωμί, τα γλυκά, τα ελαφριά dressing, τις σάλτσες. Το λευκό βούτυρο του αμυγδάλου έχει φυσικές ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες. Είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, αντιοξειδωτικά συστατικά και βιταμίνες. Είναι μεγάλη πηγή ασβεστίου και πρωτεϊνών. Είναι δροσερό γιατί αλέθεται κάτω από 44 ° C από ωμά οργανικά αμύγδαλα. Δεν περιέχει ραφιναρισμένα έλαια, γαλακτωματοποιητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου