Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ

Εξαιρετικό προϊόν από 80% βουβαλίσιο κρέας, 15% μοσχαρίσιο, 5% καρυκεύματα. Παρασκευάζεται με παραδοσιακή συνταγή. Βράζεται στο δικό του ζωμό, για 4 περίπου ώρες. Τα αγνά υλικά, το αλάτι, το μαύρο πιπέρι ολόκληρο σε κόκκους και το μπαχάρι χαρίζουν υπέροχα αρώματα που δίνουν στον καβουρμά την πλούσια γεύση που τον χαρακτηρίζει. Η διατροφική του αξία του είναι μοναδική καθώς περιέχει 30 gr / 100 gr πρωτεΐνη και μόλις 4% λιπαρά! Ένα απολαυστικό έδεσμα που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου