Εξαιρετικό προϊόν από 80% βουβαλίσιο κρέας, 15%
μοσχαρίσιο, 5% καρυκεύματα. Παρασκευάζεται με παραδοσιακή συνταγή. Βράζεται στο
δικό του ζωμό, για 4 περίπου ώρες. Τα αγνά υλικά, το αλάτι, το μαύρο πιπέρι
ολόκληρο σε κόκκους και το μπαχάρι χαρίζουν υπέροχα αρώματα που δίνουν στον
καβουρμά την πλούσια γεύση που τον χαρακτηρίζει. Η διατροφική του αξία του
είναι μοναδική καθώς περιέχει 30 gr / 100 gr πρωτεΐνη και μόλις 4% λιπαρά! Ένα
απολαυστικό έδεσμα που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου