Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΜΕ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ

2 ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΒΙΟ
3 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΒΙΟ
2 ΜΗΛΑ ΒΙΟ. 
Αφού ξεφλουδίσετε όλα τα φρούτα, ανακατέψτε τα στο μπλέντερ και έχετε έτοιμο σούπερ χυμό σε 2΄- 3΄ λεπτά, γεμάτο αποτοξινωτικά και αντιοξειδωτικά στοιχεία, για τον οργανισμό. Για 2 άτομα.


Το ακτινίδιο είναι μια πολύ καλή πηγή φυτικών ινών. Οι συγκεκριμένες ίνες βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία της πέψης, καθώς λειτουργούν ρυθμιστικά και απομακρύνουν τις περιττές για τον οργανισμό τοξίνες, ιδίως από το έντερο. Καταλυτική είναι και η δράση του ακτινιδίου σε προβλήματα δυσκοιλιότητας και λοιπά γαστρεντερικά προβλήματα.



Φρούτο πλούσιο σε βιταμίνη C, τόσο, που καλύπτει την συνιστώμενη αναγκαία ποσότητα που χρειάζεται ο οργανισμός.


Η καθημερινή κατανάλωση ακτινιδίων, δρα ευεργετικά για την καρδιά μας. Το ακτινίδιο είναι περισσότερο αποτελεσματικό σε σύγκριση με την ασπιρίνη, που καταναλώνουμε προληπτικά για την προστασία της καρδιάς. Αυτό συμβαίνει γιατί τα ακτινίδια δεν προκαλούν φλεγμονές ή λοιπές παρενέργειες στο έντερο.


Τα ακτινίδια είναι καλοί ρυθμιστές των επιπέδων της πίεσης του αίματος. Είναι πλούσια σε ηλεκτρολύτες και ιδίως σε κάλιο. Το κάλιο είναι σημαντικό στοιχείο των κυττάρων και των σωματικών υγρών. Βοηθά στον έλεγχο του καρδιακού ρυθμού και στη αρτηριακή πίεση, αντιμετωπίζοντας τις βλαβερές συνέπειες από την τυχόν μεγάλη ποσότητα νατρίου.
Το ακτινίδιο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, ένα πολύ σημαντικό αντιοξειδωτικό που προστατεύει και χαρίζει ένα υγιές και φωτεινό δέρμα, αποτρέποντας την εμφάνιση τυχόν ανεπιθύμητων παθήσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου