- Μισό ματσάκι ρόκα χοντροκομμένη
- 10 ντοματίνια τσέρι κόκκινο, κομμένα στην μέση
- 2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι
- Παρμεζάνα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας ξύδι βαλσαμικό
Σε μία
σαλατιέρα ρίχνουμε την ρόκα με την παρμεζάνα αλατοπιπερώνουμε και
ανακατεύουμε. Από πάνω ρίχνουμε την τριμένη παρμεζάνα και το κουκουνάρι και την
βινεγκρέτ που έχουμε κάνει χτυπώντας το ελαιόλαδο και το βαλσαμικό ξύδι σε ένα
σέικερ ή σε ένα ποτήρι με ένα κουταλάκι. Εάν θέλετε να την κάνετε νηστήσιμη
αφαιρέστε την παρμεζάνα από τη συνταγή.Καλή όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου