Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΒΙΟ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΥΛΙΚΑ
1 κεσεδάκι γιαούρτι bio
1 μπωλ παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε μικρά κυβάκια bio
1-2 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές της σούπας λάδι bio
2 κουταλιές της σούπας ξύδι bio
αλάτι ιμαλαϊων ψιλό
3-4 κουταλιές καρύδια bio σε μικρά κομματάκια
 

Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το σκόρδο, το λάδι, το αλάτι, το ξύδι. Προσθέτουμε τα παντζάρια, τα καρύδια και έχουμε υπέροχη, ελαφριά σαλάτα σε λίγα μόλις λεπτά. Καλή σας όρεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου