ΥΛΙΚΑ
1 κεσεδάκι γιαούρτι bio
1 μπωλ παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε μικρά κυβάκια bio
1-2 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές της σούπας λάδι bio
2 κουταλιές της σούπας ξύδι bio
αλάτι ιμαλαϊων ψιλό
3-4 κουταλιές καρύδια bio σε μικρά κομματάκια
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το σκόρδο, το λάδι, το αλάτι, το ξύδι. Προσθέτουμε τα παντζάρια, τα καρύδια και έχουμε υπέροχη, ελαφριά σαλάτα σε λίγα μόλις λεπτά. Καλή σας όρεξη.
1 κεσεδάκι γιαούρτι bio
1 μπωλ παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε μικρά κυβάκια bio
1-2 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές της σούπας λάδι bio
2 κουταλιές της σούπας ξύδι bio
αλάτι ιμαλαϊων ψιλό
3-4 κουταλιές καρύδια bio σε μικρά κομματάκια
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το σκόρδο, το λάδι, το αλάτι, το ξύδι. Προσθέτουμε τα παντζάρια, τα καρύδια και έχουμε υπέροχη, ελαφριά σαλάτα σε λίγα μόλις λεπτά. Καλή σας όρεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου