ΥΛΙΚΑ
Μισό κιλό σπανάκι ΒΙΟ
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ΒΙΟ
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο ΒΙΟ
150γρ. φέτα ΒΙΟ σε κομμάτια
τυρί κίτρινο τριμμένο ΒΙΟ
μπαγιάτικο ψωμί κομμένο σε φέτες
λίγο βούτυρο ΒΙΟ , αλάτι, πιπέρι
2 αυγά ΒΙΟ
¾ του φλιτζανιού γάλα ΒΙΟ
Σωτάρετε σε λάδι το κρεμμύδι, το πράσο και το σπανάκι, ρίχνοντας το ανάλογο πιπέρι και ελάχιστο αλάτι. Δεν αφήνουμε να παραψηθεί.
Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε τη φέτα και ανακατεύουμε.
Σε πυρέξ τοποθετούμε τις φέτες του ψωμιού, αφού τις έχουμε αλείψει με λίγο βούτυρο. Βάζουμε από πάνω μια στρώση σπανάκι και πάλι μια στρώση ψωμί και μια στρώση σπανάκι. Από πάνω ρίχνουμε το τριμμένο τυρί. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και περιχύνεουμε το σουφλέ. Το αφήνουμε να ποτίσει για 10 λεπτά και το βάζουμε να ψηθεί σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C, μέχρι να ροδίσει το τυρί. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Μισό κιλό σπανάκι ΒΙΟ
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ΒΙΟ
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο ΒΙΟ
150γρ. φέτα ΒΙΟ σε κομμάτια
τυρί κίτρινο τριμμένο ΒΙΟ
μπαγιάτικο ψωμί κομμένο σε φέτες
λίγο βούτυρο ΒΙΟ , αλάτι, πιπέρι
2 αυγά ΒΙΟ
¾ του φλιτζανιού γάλα ΒΙΟ
Σωτάρετε σε λάδι το κρεμμύδι, το πράσο και το σπανάκι, ρίχνοντας το ανάλογο πιπέρι και ελάχιστο αλάτι. Δεν αφήνουμε να παραψηθεί.
Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε τη φέτα και ανακατεύουμε.
Σε πυρέξ τοποθετούμε τις φέτες του ψωμιού, αφού τις έχουμε αλείψει με λίγο βούτυρο. Βάζουμε από πάνω μια στρώση σπανάκι και πάλι μια στρώση ψωμί και μια στρώση σπανάκι. Από πάνω ρίχνουμε το τριμμένο τυρί. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και περιχύνεουμε το σουφλέ. Το αφήνουμε να ποτίσει για 10 λεπτά και το βάζουμε να ψηθεί σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C, μέχρι να ροδίσει το τυρί. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου