3 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
3 σκελ. σκόρδο
2 δαφνόφυλλα
1 κουτ.σουπ. κόλιανδρο τριμμένο
1 κουτ.σούπας θυμάρι ξερό
1/2 κουτ. γλυκού μαύρο πιπέρι τριμμένο
1/4 κουτ. γλυκού κύμινο
μπαχάρι σκόνη, σκόρδο σκόνη, πάπρικα, αλάτι Ιμαλαϊων, ρίγανη, κύμινο, κρεμμύδι, μουστάρδα σε σκόνη.
λίγο ξύσμα λεμονιού
1/2 ποτ. ελαιόλαδο
Βάζουμε τα κρεατικά στο ψυγείο,το κρεμμύδι και το σκόρδο κομμένα σε φέτες. Στο μπλέντερ βάζουμε όλα τα μπαχαρικά και τα χτυπάμε να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε το λάδι και χτυπάμε για λίγο ακόμη. Περιχύνουμε το κρέας, ανακατεύουμε καλά αφήνουμε τα κρέας να μαριναριστεί μερικές ώρες. Όταν έρθει η ώρα να ψήσουμε αφαιρούμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο, αλατίζουμε και ψήνουμε σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά. Καλή όρεξη!!!
3 σκελ. σκόρδο
2 δαφνόφυλλα
1 κουτ.σουπ. κόλιανδρο τριμμένο
1 κουτ.σούπας θυμάρι ξερό
1/2 κουτ. γλυκού μαύρο πιπέρι τριμμένο
1/4 κουτ. γλυκού κύμινο
μπαχάρι σκόνη, σκόρδο σκόνη, πάπρικα, αλάτι Ιμαλαϊων, ρίγανη, κύμινο, κρεμμύδι, μουστάρδα σε σκόνη.
λίγο ξύσμα λεμονιού
1/2 ποτ. ελαιόλαδο
Βάζουμε τα κρεατικά στο ψυγείο,το κρεμμύδι και το σκόρδο κομμένα σε φέτες. Στο μπλέντερ βάζουμε όλα τα μπαχαρικά και τα χτυπάμε να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε το λάδι και χτυπάμε για λίγο ακόμη. Περιχύνουμε το κρέας, ανακατεύουμε καλά αφήνουμε τα κρέας να μαριναριστεί μερικές ώρες. Όταν έρθει η ώρα να ψήσουμε αφαιρούμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο, αλατίζουμε και ψήνουμε σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά. Καλή όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου