ΥΛΙΚΑ
350 γρ. γιαούρτι
½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
50 γρ. ζάχαρη χρυσή
φρέσκα φρούτα (ροδάκινο, φράουλες, βερίκοκα, κεράσια)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Ψιλοκόβουμε τα φρούτα, περιχύνουμε με τη ζάχαρη και αφήνουμε στο ψυγείο 60΄ μέχρι να βγάλουν τα σιρόπια τους. Ανακατεύουμε σε μπολ την κρέμα με το γιαούρτι μέχρι να ομογεννοποιηθούν και προσθέτουμε τα φρούτα. Βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 5 ώρες.
350 γρ. γιαούρτι
½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
50 γρ. ζάχαρη χρυσή
φρέσκα φρούτα (ροδάκινο, φράουλες, βερίκοκα, κεράσια)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Ψιλοκόβουμε τα φρούτα, περιχύνουμε με τη ζάχαρη και αφήνουμε στο ψυγείο 60΄ μέχρι να βγάλουν τα σιρόπια τους. Ανακατεύουμε σε μπολ την κρέμα με το γιαούρτι μέχρι να ομογεννοποιηθούν και προσθέτουμε τα φρούτα. Βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 5 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου