2 κιλά κεράσια bio
2 κιλά ζάχαρη χρυσή
1 1/2 του φλιτζανιού νερό
Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα κεράσια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό και τη ζάχαρη για να κάνουμε το σιρόπι αλλά πριν αρχίσουν να βράζουν ρίχνουμε τα κεράσια. Μετά από 40 λεπτά αφαιρούμε τα κεράσια και συνεχίσουμε να βράζουμε το σιρόπι μέχρι να δέσει. Μόλις το σιρόπι δέσει τοποθετούμε τα κεράσια στην κατσαρόλα και τα βράζουμε για άλλα 10 λεπτά. Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει και για συντήρηση το βάζουμε σε βάζα. Καλή επιτυχία!!!
2 κιλά ζάχαρη χρυσή
1 1/2 του φλιτζανιού νερό
Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα κεράσια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό και τη ζάχαρη για να κάνουμε το σιρόπι αλλά πριν αρχίσουν να βράζουν ρίχνουμε τα κεράσια. Μετά από 40 λεπτά αφαιρούμε τα κεράσια και συνεχίσουμε να βράζουμε το σιρόπι μέχρι να δέσει. Μόλις το σιρόπι δέσει τοποθετούμε τα κεράσια στην κατσαρόλα και τα βράζουμε για άλλα 10 λεπτά. Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει και για συντήρηση το βάζουμε σε βάζα. Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου