Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙ

8-10 πιπεριές πράσινες-κόκκινες
100-120 γρ. μπέικον
150 γρ. τυρί γκούντα-ένταμ bio
150 γρ.φέτα τριμμένη bio
 

Πλένουμε καλά τις πιπεριές και κόβουμε κυκλικά το πάνω μέρος που είναι το κοτσάνι.
Αφού έχουμε πλύνει τις πιπεριές, αφαιρούμε προσεκτικά τα σπόρια. Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το βάζουμε σ΄ ένα μικρό τηγάνι να σοταριστεί στο λίπος του, για 5-6 λεπτά το πολύ. Σ΄ ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά και προσθέτουμε το μπέικον.
Τ΄ ανακατεύουμε όλα μαζί και με ένα κουταλάκι γεμίζουμε τις πιπεριές μας.Σκεπάζουμε με το κοτσάνι που είχαμε αφαιρέσει αρχικά. Σε πυρέξ τοποθετούμε στη σειρά τις πιπεριές.
Ραντίζουμε με λίγο λάδι και ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να ψηθούν οι πιπεριές και να μαλακώσουν.
Τρώγονται καλύτερα ζεστές!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου