Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΕΞΩΤΙΚΗ ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ ΑΝΑΝΑ

1 ανανάς bio
1 μπανάνα bio
1 μήλο bio
1 πορτοκάλι bio
φράουλες ή κερασάκια bio
1 σφηνάκι ρούμι
γιαούρτι ελαφρύ bio.
λίγο μέλι ακατέργαστο.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Kόβουμε το καπάκι με το λουλούδι από τον ανανά και αδειάζουμε προσεχτικά τη σάρκα του κρατώντας το χυμό. Ανακατεύουμε το χυμό του ανανά με το χυμό από το μισό πορτοκάλι και το ρούμι και τα κρατάμε στην άκρη. Κόβουμε τα φρούτα μας σε μικρά κυβάκια και γεμίζουμε τον ανανά. Περιχύνουμε με το μίγμα των χυμών και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει. Γαρνίρουμε με το γιαούρτι που το έχουμε ανακατέψει με το μέλι και διάφορα φρούτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου